Over T. Not.

Het Tijdschrift voor Notarissen is dé rechtsbron bij uitstek voor de notarissen. De redactie volgt de actualiteit in wetgeving, rechtspraak en doctrine op de voet. Zo bent u als lezer permanent op de hoogte gehouden van de actuele tendensen in de diverse rechtsdomeinen die het notariaat aanbelangen, zoals daar zijn het administratief recht, de bijzondere overeenkomsten, het familierecht, het fiscaal recht, het familiaal vermogensrecht, het gerechtelijk recht, het handels- en vennootschapsrecht, het notarieel recht, het verbintenissenrecht, de vereffening en verdeling en het zakenrecht.

Het Tijdschrift voor Notarissen verschijnt elf keer per jaar. De doctrineartikels behandelen actuele en interessante onderwerpen uit het notariaat. Naast de langere doctrineartikels bevat het tijdschrift vaak ook korte flashartikels over actuele topics en nieuwe wetgeving die relevant zijn voor de notariële praktijk.Ook de rechtspraakrubriek vormt een belangrijk onderdeel van het tijdschrift. Deze rubriek biedt een selectie van relevante vonnissen en arresten, waarbij de tekst telkens wordt voorafgegaan door een korte samenvatting en waar nodig wordt verduidelijkt in een voetnoot. In geval van grote wijzigingen binnen het notarieel recht wordt af en toe beslist om een item volledig uit te diepen in een speciaal daartoe uitgegeven themanummer.

» Hier vindt u meer info over een betalend abonnement op T.Not.

Voor meer info of een offerte op maat kunt u ons contacteren via aanvraag@diekeure.be.

 

Wil u meer? Ontdek T.Not.+!

T.Not.+Bent u op zoek naar een handig platform met relevante en actuele publicaties voor het notariaat? Breid uw abonnement op het Tijdschrift voor Notarissen uit met een abonnement op T.Not.+.

Zo krijgt u niet alleen het Tijdschrift voor Notarissen op papier toegestuurd, maar krijgt u ook online toegang tot:

  • het archief van Tijdschrift voor Notarissen
  • Rechtskronieken voor het Notariaat (*)
  • Notariële Rechtsbibliotheek (*)
  • Patrimonium (vanaf 2014) (*)
  • twee handige calculators (Inflatiecalculator voor de waardering van schenkingen en Omzetting van vruchtgebruik)

Bovendien krijgt u de mogelijkheid om extra online publicaties voor het notariaat aan te kopen aan een voordeelprijs.

 

(*) Deze boekenreeksen bieden een bijzonder rijke hoeveelheid informatie. De digitale bibliotheek wordt automatisch aangevuld met nieuwe boeken binnen de reeksen. Zo heeft u steeds de meest actuele informatie.