T.Not.+

Exclusief voor abonnees op T.Not.

Het Tijdschrift voor Notarissen is dé rechtsbron bij uitstek voor de notarissen. De redactie volgt de actualiteit in wetgeving, rechtspraak en doctrine op de voet. Zo helpen de annotaties, duiding en artikelen in het tijdschrift u doorheen alle nieuwe evoluties.

Maar wist u dat er naast dit tijdschrift nog drie andere reeksen binnen het fonds van die Keure bestaan, die geleid worden door editors die zeer vertrouwd zijn met het notariaat?

De reeksen Rechtskronieken voor het Notariaat (onder leiding van Jan Bael, Gerd Verschelden en Annelies Wylleman), Patrimonium (sinds 2014 en onder leiding van Walter Pintens en Charlotte Declerck) en Notariële rechtsbibliotheek (onder leiding van de redactie van het Tijdschrift voor Notarissen, met o.a. de verslagboeken van de studiekring Oost-Vlaanderen) bieden een bijzonder rijke hoeveelheid informatie die voortdurend aangevuld wordt en die u in staat stelt om over een zeer gevulde bibliotheek te beschikken.

Om u op nog gemakkelijker manier snel toegang te kunnen bieden tot al deze bronnen, ontwikkelden we voor u "T.Not.+". Alle informatie is dus voortaan gebundeld in een pakket.

Bovendien hebben abonnees op T.Not.+ vanaf oktober 2018 exclusief toegang tot de CALCULATOR waarmee de actuele waardering van oude schenkingen kan berekend worden.

Prijzen

De prijzen voor een account bij T.Not.+ zijn als volgt bepaald:

Prijzen (2020)         België:  
    single user account € 670
    2-5 users account € 1051
    multiple users account (> 6, via IP-herkenning) offerte op maat
    ► studenten en stagiairs € 567
  EU-landen:  
    single user account € 732
    2-5 users account € 1185
    multiple users account (> 6, via IP-herkenning) offerte op maat
  Buitenland:  
    single user account € 768
    2-5 users account € 1206
    multiple users account (> 6, via IP-herkenning) offerte op maat

Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen met cedric.depauw@diekeure.be.