T.Not.+

Alle publicaties van die Keure voor het notariaat verzameld op één platform

T.Not.+T.Not.+ is dé rechtsbron bij uitstek voor de notarissen. Het platform verzamelt namelijk alle digitale publicaties van die Keure voor het notariaat. U kan de teksten in T.Not.+ met de handige zoekmotor doorzoeken, bewaren, afdrukken, knippen en plakken in andere documenten.

4 redenen waarom T.Not.+ interessant is voor u:

  1. Met T.Not.+ krijgt u naast het papieren Tijdschrift voor Notarissen ook toegang tot de digitale versie én het onlinearchief van het tijdschrift. Zo hebt u meteen toegang tot de nieuwste evoluties op vlak van wetgeving en rechtspraak.
  2. T.Not.+ biedt de integrale tekst van de arresten, als aanvulling op het overzicht van rechtspraak (met enkel koppen en samenvattingen) uit het papieren tijdschrift.
  3. Bovendien biedt de databank ook toegang tot een hoop interessante monografieën en modellen voor het notariaat (Patrimonium, Notariële Rechtsbibliotheek, Rechtskroniek voor het Notariaat, …)
  4. Tot slot kan u gebruikmaken van de handige calculators voor de waardering van schenkingen en de omzetting van vruchtgebruik.

Geïnteresseerd in T.Not.+?

» Probeer T.Not.+ 14 dagen gratis zonder enige aankoopverplichting

» Hier vindt u meer info over een betalend abonnement op T.Not.+

Meer info of een offerte op maat? Neem contact met ons op!